Добродојдовте

Менса Македонија е дел од Mensa International , меѓународното здружение на луѓе со висок коефициент на интелигенција. Тоа, пред се, е друштво на пријатели - збир на луѓе од различно потекло, карактер, старост, со различни професии и полиња на интерес.

Контакт

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

facebook.com/MensaMakedonija

 

Тест за вежба